De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Tolken en vertalen

Heb je een tolk of vertaler nodig?

Werk je in een organisatie met een psychosociaal of medisch aanbod of bij een openbaar bestuur?

Om je communicatie met anderstalige cliënten te verbeteren kun je een een beroep doen op sociaal tolken of vertalers van de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst Limburg. Dit aanbod geldt zowel voor gesprekken als voor het vertalen van brochures, rapporten en verslagen van hulpverleners.

Heeft jouw organisatie of dienst een vaste overeenkomst met de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst? Ga naar de webpagina van de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst.

Heeft jouw organisatie of dienst nog geen vaste overeenkomst met de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst, en heb je interesse om in de toekomst een overeenkomst af te sluiten?
Meer info: tolkendienst.lim@integratie-inburgering.be of 011 30 57 52

Zoek je een tolk voor een telefoongesprek?
Voor korte of dringende gesprekken kun je een beroep doen op een telefoontolk, via Ba-bel, de Vlaamse Tolkentelefoon: 02 208 06 11. Je ziet hoe het werkt in dit demofilmpje.

Ben je een privépersoon en zoek je een (beëdigde) vertaler of tolk?

(voor bijvoorbeeld het vertalen van een officieel document)

Het zoekprogramma zelfstandige tolken en vertalers is weer online te raadplegen. Voorlopig wel met een kleiner aantal zelfstandige vertalers en tolken (nl. een 80-tal). Zij vertalen mondelinge en schriftelijke boodschappen.

Het zoekprogramma helpt je om per taal een geschikte tolk of vertaler uit je buurt vinden. Alle gegevens in het zoekprogramma komen van de vertalers en tolken zelf en alleen zij zijn hiervoor verantwoordelijk. Je mag zelf  rechtstreeks afspraken maken.

Vragen of opmerkingen? E-mail naar marina.quintens@integratie-inburgering.be.

Ik zoek een tolk of vertaler gespecialiseerd in volgende taal:

 

(deze gegevens komen van de tolken/vertalers zelf, alleen zij zijn hiervoor verantwoordelijk)

Contactgegevens dienst

Agentschap Integratie Limburg
Universiteitslaan 1
3500 Hasselt

tel. 011 30 56 00
e-mail limburg@integratie-inburgering.be

Openingsuren

Het Provinciehuis is elke werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Nieuws

woensdag, 31 mei 2017
Foto's met sportende mensen met een beperking
De organisatie van de Special Olympics Belgium Nationale Spelen (24-28 mei 2017) past in de heroriëntering van Provinciaal Sportcentrum Dommelhof tot G-sportcentrum. Naast het sportcentrum...
maandag, 29 mei 2017
Judoka's in actie
Limburg was van 24 tot 28 mei 2017 de gastprovincie voor de 35e editie van de Special Olympics Belgium Nationale Spelen. Meer dan 3.400 atleten, 1.200 coaches en ongeveer 1.800 vrijwilligers...
maandag, 22 mei 2017
affiche van de nationale special olympics
De provincie Limburg mag voor de derde keer de Special Olympics ontvangen. Dit jaar is Lommel de gaststad van de 35ste nationale spelen. Tijdens het Hemelvaartweekend van woensdag 24 mei tot zaterdag...